изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:03 EEST
20 ТВОРЦИ ОТ 14 ДЪРЖАВИ ТВОРИХА В ДВОРЕЦА В БАЛЧИК    
Култура Заключителна изложба от V-ото издание на арт форум "Без граници" бе открита в галерия „Тихото гнездо” в културен център „Двореца”. По време на тазгодишното му издание в него участваха 20 автори от 14 държави. Участват творби на автори от България, Турция, Испания, Еквадор, Италия, Словения, Румъния, Германия, Сърбия, Белгия, Беларус, Русия и др.

За пръв път форумът има само симпозиум на художници и фотографи. Картините и фотографиите, които са изложени, са плод на авторовото творческо вдъхновение по време на пленера. Някои от творците са нарисували по време на форума в Двореца и по 20 творби, споделиха организаторите.

В рамките на арт форума са осъществени две изложби. Едната във Варна – с творби, които авторите са донесли. В изложбата в „Тихото гнездо” са представени произведения, създадени по време на форума. Те са в различни стилове – от абстракционизъм, до реализъм, дори по-модерни форми, сподели художникът Николай Русев.

Догодина фестивалът ще включва етно джаз концертна програма, конференция на организатори и пленер на художници, каза Ясен Казанджиев – арт мениджър и фотограф. НДТ

 


Сходни връзки

20 ТВОРЦИ ОТ 14 ДЪРЖАВИ ТВОРИХА В ДВОРЕЦА В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди