изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 02:49 EEST
МИРО ЖИВКОВ: ОЧАКВА НИ ОСПОРВАНО И ИНТЕРЕСНО ПЪРВЕНСТВО    
Интервюта Мирослав Живков през миналия сезон изведе Добруджа 07 (Добрич) до финал за Купата на България, а през този неговият отбор започна по перфектен начин Суперлигата, след като се наложи с 3:1 като гост на ЦСКА в София. Ето какво каза за BGvolleyball.com треньорът на Добруджа 07 малко след края на срещата в зала Васил Симов.

- Започнахте с три точки като гост на ЦСКА (София). Оправдаха ли се очакванията ви?

- Очаквах много труден мач, но като резултат съм доволен. Със сигурност има какво още да работим като игра. Хубавото е, че постигнахме отличен резултат срещу отбор, който винаги е фактор в първенството и притежава изпълнители, които винаги могат да те победят. Искам да поздравя моите момчета, че показаха характер и добра организация

- Доволен ли сте от новите състезатели в тима?

- Със сигурност ще трябва да работим още, но това, което показаха срещу ЦСКА, означава, че са хора, на които ще мога да разчитам. Така че съм доволен от видяното.

- Какво първенство да очакваме?

- Интересно, като ще бъде оспорвано и с доста равностойни отбори. Надявам се, че качеството на играта ще се вдига с всеки един мач. Искам да поздравя отбора на ЦСКА, където има страхотни играчи и дори при изоставане с 0:2, показаха страхотен характер и бяха на крачка да обърнат мача.

- През първата година като новак в Суперлигата, играхте финал за Купата. Сега, вече с повече опит в елита, какви са целите ви?

- Имаме цели и амбиции, но искаме да вървим стъпка по стъпка. Искаме да градим нещо, което да остане за по-дълго време, както и да показваме игра, която да се доближава до сериозните волейболни стандарти. И не на последно място, да доставяме радост и удоволствие на всички зрители, които ни наблюдават и като гости, и като домакини.

 


Сходни връзки

МИРО ЖИВКОВ: ОЧАКВА НИ ОСПОРВАНО И ИНТЕРЕСНО ПЪРВЕНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди