изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:17 EEST
Потресаващи кадри от "Рено"-то "ковчег" на улица "Девня" във Варна! Загиналите са мъж и жена на 40    
НовиниКакто "Петел" първи съобщи изключително тежка катастрофа стана днес около 13 часа на улица "Девня". Мъж и жена загинаха.

Току що от полицията предоставиха официлното си становище за трагедията, което публикуваме достловно:

Днес, около 13:20 часа, на телефон 112, е получено съобщение за пътно – транспортно произшествие, възникнало на кръстовището на ул. „Девня” и ул. „Стоян Заимов” между два леки автомобила.

Л.А. „Рено” с водач И.Я. на 40 г. от с. Константиново се движи по ул. „Девня”, в посока ЖП гара – Варна. На кръстовището с ул. „Ст. Заимов”, същият предприема маневра за завой наляво от средна пътна лента за движение направо, като отнема предимството на Л.А. „Порше”, движещ се направо в посока изхода на града, и е блъснат от него.

Вследствие на инцидента, на място, са загинали двама души – водачът на Л.А. „Рено” и жена, на 32 г. от с. Константиново, пътуваща в същия автомобил.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава
http://petel.bg/

Първо в БЛИЦ: Шофиралият реното на смъртта е полицай

Поршето летяло с поне 110-120 км/ч, може и двете страни да се окажат виновни за катастрофата

Шофьорът на реното, което при извършване на завой бе пометено от джип във Варна, е полицай. Източници на БЛИЦ съобщиха, че загиналият заедно със спътничката си мъж е служител на местното Четвърто РУП.Все още не е установено със сигурност дали при сблъсъка реното е извършвало ляв или обратен завой и дали е минало на червен светофар. Именно затова е възможно отговорността да бъде формулирана като "съпричинителство".

По информация на БЛИЦ джипът е летял с поне 110-120 км/ч. Сблъсъкът е бил толкова силен, че след него поршето изхвърчало настрани и се забило с паркиран в близост пикап.

Когато линейката пристигнала, полицаят и спътничката му все още били живи. Очевидци разказаха пред БЛИЦ, че изваждането им било затруднено от деформираната конструкция на колата. Двамата все пак били изкарани, но скоро след това издъхнали от множеството травми и предизвиканата от тях сериозна кръвозагуба.

Орлин ФИЛИПОВСКИ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Потресаващи кадри от "Рено"-то "ковчег" на улица "Девня" във Варна! Загиналите са мъж и жена на 40 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди