изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:50 EEST
Кошмар в Мерсивил: Ученик стреля по шестима в САЩ и се самоуби    
По светаУченик е открил стрелба в американското училище в град Мерсивил, близо до Сиатъл, и се е самоубил. Информацията за точния брой на пострадалите не се разкрива, но според предварителни данни ранени са шестима души.

На място са пристигнали спасителни екипи и бърза помощ. Двама от ранените са откарани в болница с хеликоптер. Инцидентът е станал около 10:45 часа местно време.

Част от учениците в гимназия "Пилчък", в която е извършено нападението, сега се евакуират от полицията. На други е наредено да останат скрити в класните стаи.

Районът на гимназията сега е отцепен от силите на реда. Според вестник "Сиатъл таймс" стрелецът е ученик. Той е починал, след като сам се е прострелял.

Седемнадесет годишна ученичка съобщава пред NBC News, че получил съобщение от своя брат в по-долен клас, че ученик е открил огън в закусвалнята на училището.
„Аз бях в класната стая, когато някои задейства противопожарната аларма и помислихме, че има учение за пожар и побягнахме навън, но ни казаха да се върнем в стаята.Уплашени сме”, казва тя.

Говорител на офиса на ФБР в Сиатъл съобщи, че агенти пътуват към училището „да предложат съдействие на местните партньори”.

В съобщение на местните училищни власти се казва: „Гимназията „Мерисвил Пилчук” в момента е затворена, заради извънредна ситуация. Полицията и Бърза помощ са реагирали. Процедурите по затваряне на училище ще останат в сила до второ нареждане от силите на реда. Ние ще продължим да обменяме информация със силите на реда”.  http://www.blitz.bg/

В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПРЯКО ПРЕДАВАНЕ ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО ПО CNN
 


Сходни връзки

Кошмар в Мерсивил: Ученик стреля по шестима в САЩ и се самоуби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди