изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:28 EEST
В парламента на Украйна влизат 7 партии, сочат данните на екзит-пол    
По светаКиев. Партията на украинския президент Петро Порошенко, на премиера Арсений Яценюк, както и на кмета на Лвов Андрей Садовой влизат във Върховната рада на Украйна. След тях са партията „Опозиционен блок”, създадена от отцепници от „Партията на регионите”, партията на Олег Ляшко, партията на Олег Тягнибок и партията на Юлия Тимошенко, съобщи Укринформ, позовавайки се на данните на екзит пол.

По данни на председателя на Фонда за демократични инициативи „Иля Кучерива” Ирина Бекешкина, "Блокът на Петро Порошенко" получава 23% от гласовете, "Народният фронт" на Яценюк - 21,3%, "Самопомощ " на Садовой - 13,2%, "Опозиционият блок" на бившите „регионали” - 7,6%, "Радикалната партия" на Ляшко - 6,4%, ВО "Свобода" на Олег Тягнибок - 6,3%, а "Баткивщина" на Юлия Тимошенко - 5,6%.
Комунистическата партия на Украйна, получила 2.9%, партията на Сергей Тигипко "Силна Украйна " с 2.6% , движението "Десен сектор " с 2.4% и партията "Гражданска позиция " на Анатолий Гриценко, според екзит-пола не попадат в парламента.

Уточнени данни ще бъдат представени на пресконференция в 23.00 часа.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В парламента на Украйна влизат 7 партии, сочат данните на екзит-пол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди