изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:03 EEST
КАРАТЕКИТЕ НА САМУРАЙ СПЕЧЕЛИХА 31 МЕДАЛА И ЗАВЪРШИХА ВТОРИ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ    
Спорт Отборът на Самурай завърши на второ място в комплексното класиране в турнира Купа „България” в Добрич. Първи в подреждането се наредиха състезателите на столичния клуб Никон. В националния шампионат за всички възрасти се представиха 420 състезатели от 25 клуба.

Домакините се представиха с 40 души, като възпитаниците на сенсей Димитър Христов завоюваха 11 златни, 11 сребърни и 9 бронзови отличия.  

Шампиони в отделните възрастови групи и дисциплини станаха Георги Михайлов, Стоян Паскалев, Тулчан Мехмед, Василена Кулева, Иван Кръстев, Йован Атанасов, Петър Евтимов, Мартин Пенев и Ралица Иванова. Самурай оглави отборната надпревара на „ката” при момчета до 18 год. и при мъжете в същата дисциплина.

Спортната проява бе последната от календара за годината. В крайното класиране при клубовете Самурай ще заеме престижната втора позиция. В края на следващата седмица Георги Михайлов ще участва на световното първенство в Бремен. Добричлии ще участват и на Балканиадата за юноши старша възраст през декември в зала „Арена Армеец”.


 


Сходни връзки

КАРАТЕКИТЕ НА САМУРАЙ СПЕЧЕЛИХА 31 МЕДАЛА И ЗАВЪРШИХА ВТОРИ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди