изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:41 EEST
Тир влачи с километри забило се в него порше /видео/    
Китай

"Порше Кайен" се заби в задницата на тир, чийто водач не разбра веднага това и продължи да влачи колата с километри. Видео от инцидента на магистрала в провинция Жианши може да се види в интернет.



По данни на полицията собственикът на поршето за 160 хил. долара е наркодилър на име Жен Ин. Докато натискал яко педала, Жен се натресъл в задницата на тира, като предницата на колата се заклещила под шасито.

Шофьорът на тира изобщо не забелязал това и продължил да си кара, влачейки кайена още десетина километра. "Чух нещо да стърже отзад, но не му обърнах внимание. По някое време един моторист ме изпревари и ми даде знак да спра. Отбих в аварийното платно, слязох от кабината и едва тогава видях какво е станало", разказва 45-годишният Шион Фен.

За лош късмет на наркодилъра той бил заклещен в купето и не могъл да излезе от поршето си. Тираджията повикал пътна помощ и полиция по радиостанцията. Когато изкарали поршето изпод тира и отворя вратата, за да извадят навън Жен, се оказало, че цялата кола е тъпкана с пакетчета кокаин.
http://news.bgnes.com
 


Сходни връзки

Тир влачи с километри забило се в него порше /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.92 секунди