изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:03 EEST
ВУМК – СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ БИЗНЕС УЧИЛИЩА В СВЕТА    
ОбразованиеВ края на миналия месец в Истанбул седмата Световна конвенция на Едюнивърсал събра 250 декани и директори от престижните най-добри бизнес училища в света като Harvard Business School, London Business School, Copenhagen Business School и т. н, съобщиха от Висше училище Международен колеж в Добрич.

Повече от 120 училища от 60 страни участваха в това еднократно събитие за насърчаване на интернационализацията на висшето образование и студентската мобилност. По време на събитието бяха организирани пленарни сесии и работни срещи, модерирани от най-известните специалисти в сферата на образованието, по-специално от Concordia University, John Molson School of Business (Канада), Maastricht School of Management (Холандия), EGADE Business School (Мексико), Carrington Crisp (UK) и много други реномирани институции.
Организираната гала вечеря и церемония по награждаването се проведе в Hilton Istanbul Bomonti хотел. Това бе повод да се представи класацията на най-добрите 1000 бизнес училища в 154 държави и да се наградят Топ 28 бизнес училища в девет географски зони в съответствие с препоръките на деканите. Кампания за гласуване на деканите през 2014 е записала значителна еволюция с процент на участие - 62,2%.
Висше училище Международен колеж е единственото висше училище от България, което участва в рейтинг системата Eduniversal за най-добрите бизнес училища в света. НДТ


 


Сходни връзки

ВУМК – СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ БИЗНЕС УЧИЛИЩА В СВЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди