изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:47 EEST
МОДЕРНИЗИРАТ ПЪТИЩА В ГЕН. ТОШЕВО И НЕГРУ ВОДА ЗА 4.8 МЛН.    
НовиниПътища в Генерал Тошево и Негру вода ще бъдат рехабилитирани по проект, иницииран от румънската община. Дейностите са на стойност  4 815 227 евро, от които 1 161 217  евро са за българската община.
Ще бъде извършена рехабилитация и модернизация на пътища в селата Сноп и Градини в община Генерал Тошево и на пътни отсечки в кметство Негру Вода.

Ще бъде закупено и офис оборудване. Община Генерал Тошево вече е провела процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП и е избран изпълнител. Строително-монтажните работи ще стартират през пролетта на 2015 година и ще приключат през септември същата година.
Строително-монтажните работи са свързани с  рехабилитация на две отсечки с обща дължина 3.24 км. от път DOB1122. Освен асфалтовите работи ще бъдат рехабилитирани и тротоарите в двете села. В два участъка – един в Градини и един в Сноп, са предвидени нови тротоари. Всички водостоци, които са затлачени с наноси ще бъдат почистени, а коритата на деретата ще бъдат профилирани.
Проектът ще приключи на 22 декември 2015 година. НДТ
 


Сходни връзки

МОДЕРНИЗИРАТ ПЪТИЩА В ГЕН. ТОШЕВО И НЕГРУ ВОДА ЗА 4.8 МЛН. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди