изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:07 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 20 ноември, около 09:45 часа е получен сигнал за извършена кражба от имот находящ се по ул. „Бойчо Огнянов” в град Добрич. Установено е, че за времето от 15:30 часа на 19 до 09:30 часа на 20 ноември, чрез увреждане на входна врата неизвестен извършител е проникнал в търговски обект. По данни на тъжителя е извършена кражба на двд плейъри, видеоигри, мобилни апарати и телевизор. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

На 20 ноември, след проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУП Генерал Тошево е задържан В.И. (34 г.) от с. Поп Груево, общ. Генерал Тошево. В хода на работа е установено, че В.И. в съучастие с непълнолетния Т.И. от с. Бежаново, обш. Генерал Тошево са извършители на кражба на меден проводник от 11 междустълбия на територията на с. Бежаново, извършена на 8 ноември т.г. Вещта обект на посегателството е установена в частен дом в с. Царевец, общ. Генерал Тошево и предадена с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство.

Контролните органи са съставили 22 акта и 32 фиша за констатираните от тях нарушения.
На територията на ОД на МВР е регистриран един пожар без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

На 20 ноември, около 12:39 часа е получено съобщение за пожар в частен имот в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. Изпратените екипи потушават огъня в 13:40 часа. Вследствие на пожара са унищожени 4 броя бяла и черна техника, 1 брой мебели, 5м2 ПВЦ дограма, опушени са 50 м2 стени. При извършения оглед е установено, че пожара е възникнал поради неизправна газова бутилка поставена на терасата на жилището.


21.11.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди