изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:08 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 7 декември 2014 г.    
Времето

Във вторник и сряда в повечето райони ще бъде дъждовно. По поречието на Дунав и в северните части на Добруджа отново са възможни смесени валежи и заледявания. В Югоизточна България и Южното Черноморие валежите ще бъдат интензивни и по-големи по количество. С умерен до силен вятър от изток-югоизток ще нахлува по-топъл въздух. Минималните температури в сряда ще се покачат до 0-5 градуса, максималните до 3-8.

Venecia - Венеция 50Балчик 29.01.2012 Снимка: Йоанна Дукова- Стегна ме коледната шапка и търся кой да ме отпусне! - Снежанка от кв. "Рилци", но не тази, за която си мислите.- Млада зайка търси кой да й украси елхата! - Минка от с. Паскалево, но не тази, за която си мислите.PN 006-13 22.01.2013 ДОБРИЧ: Изложбата "Скицник" на добричкия художник Димитър Христов бе открита в петък в Художествената галерия. В нея са представени над 29 актови графики - формат 50х70 см, рисувани с въглен.



В четвъртък само в южните райони ще превалява предимно дъжд. По Черноморието ще остане ветровито, до края на деня вятърът ще се ориентира от североизток. Температурите все още ще са почти без промяна.

В петък само на отделни места е възможно дай превали слаб дъжд или сняг. Ще духа умерен до силен североизточен вятър, температурите ще се понижат с 3-4 градуса.

През почивните дни ще има променлива облачност, вятърът ще отслабне до стихване. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 1 и 4 градуса, на места във вътрешността до минус 3, максималните – между 3 и 8.

В началото и средата на периода вълнението на морето ще е най-често 3 бала, в края ще спадне до 1-2. Температурата на морска

вода слабо ще се понижи и в края на периода ще е между 7 и 9 градуса.

Деж. синоптик: Мирослав Петров

НИМХ при БАН - филиал Варна

телефони за информация:

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 7 декември 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди