изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:36 EEST
Русия отряза Албания от вноса на плодове и зеленчуци    
По света

Русия въвежда временни ограничения на доставката на плодове и зеленчуци от Албания, след нееднократно разкритите случаи на реекспорт през Албания на забранена европейска продукция, съобщава РИА"Новости". Мярката се отнася до цялата растителна продукция, внасяна от Албания или от трети страни през Албания.



Руският регулатор Росселсхознадзор (Россельхознадзор) объясни, че са откривани фалшифицирани албански сертификати за доставка на хранителни продукти в Русия, а освен това албанската страна не е предоставила поисканите материали и не е взела мерки за прекратяване на тези доставки. От 21 албански сертификата, 20 се оказали фалшиви.

"Като взехме предвид това, направихме извода, че Албания се явява прикритие за доставката на подлежащи на санкции продукти в РФ от страни от Европейския съюз", отбелязват в Росселзходнадзор

През 2013 година Албания е внесла в Русия 471 тона домати за 570,1 хиляди долара, 38 тона краставици за 50,6 хиляди долара и още праскови, череши и вишни (192 тона за 310,4 хиляди долара). /РИА"Новости"

http://news.bgnes.com
 


Сходни връзки

Русия отряза Албания от вноса на плодове и зеленчуци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди