изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:46 EEST
Бразилец убил в Рио де Жанейро 42 души за 10 г.    
По светаБразилската полиция е арестувала мъж, който признал, че е убил 42 души за десет години в Рио де Жанейро, съобщи Би Би Си.

Жозе дас Гракаш бил задържан в сряда, малко след като убил с нож жена в едно от предградията на Рио. След това той признал пред полицаите, че е убил 37 жени, трима мъже и двугодишно момиче. Полицията издирва тленните останки на жертвите и досега е открила четири от тях. Мотивите на серийния убиец били излизане на лов и убиване, за да си вдигне адреналина. И допълнил, че дори някога да го пуснат от затвора, пак щял да убива. Дас Гракаш предпочитал да отнема живота на жените чрез удушаване. Тримата мъже покосил като изпълнение на поръчки за убийство. Той следял в продължение на месеци избраната жертва, след дългото изучаване на навиците й търсел възможност да нахлуе в нейния дом и да я убие. Според експерти убиецът е психопат, който се стреми към медийна известност и предупреждават, че неговите показания трябва да бъдат разследвани сериозно.

През октомври охранител от бразилския гр. Гоианиа призна, че е убил 39 души.  http://news.bgnes.com



 


Сходни връзки

Бразилец убил в Рио де Жанейро 42 души за 10 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди