изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:04 EEST
Пенсионер сипал солна киселина в устата на момиче, убил я и хвърлил тялото й в езеро    
По света64 -годишния Чедомир Джурик от сръбското село Салаш, на 8 декември убил 18-годишната Драгана Чирич по изключително чудовищен начин. След като я пребил жестоко, докато била още жива той сипвал в устата й солна киселина, това показали резултатите от аутопсията. Той я качил в колата си и направил опит за интимност, но тя се противопоставила, което озверило възрастният мъж. Той започнал да я бие и, за да не крещи сипвал киселината в устата й. Вътрешните органи били изгорели, констатирали патоанатомите.

Докато били в колата той се обяснявал в любов на момичето, тя ядосана му счупила мобилния телефон. Това вбесило убиеца, който започнал с инквизицията. След като го убил, той занесъл трупа в гората и го хвърлил в езеро, съобщи сръбският сайт Курир.

Пенсионерът е арестуван и заявил, че съжалява за стореното, но обяснил, че всичко това го направил от несподелена любов и за това, че Драгана се заглеждала по други момчета.

Пред сръбския портал Новости съседи на Чедомир обясняват, че той планирал да остави на момичето в наследство имота си след смъртта си.

Пред полицията възрастният мъж признал убийството и обяснил, че ревността му била предизвикана от нейното признание, че иска да го напусне.

18-годишната девойка имала връзка с младо момче от същото село Салаш. Той все още не може да повярва, че момичето му е убито.

С Драгана имахме връзка от 7 юли миналата година. Връзката ни беше сериозна, нейният татко дори ни съветваше да се оженим веднага след като тя завърши училище, казва Милан пред Новости. Той не вярва, че тя е имала връзка с човека, отговорен за смъртта й.

http://www.trud.bg


 


Сходни връзки

Пенсионер сипал солна киселина в устата на момиче, убил я и хвърлил тялото й в езеро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди