изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:50 EEST
УЧРЕДИ СЕ СДРУЖЕНИЕ "РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ - ДОБРИЧ"    
ИкономикаНа 8 декември в Добрич се е провело Общо събрание, имащо за цел създаване на Регионално сдружение за управление на отпадъците на общините, включени в регион Добрич съгласно Национална програма за управлението на дейностите по отпадъците, наричано Сдружение „Регионално  управление на отпадъците – Добрич“.

На общото събрание са присъствали кметовете на Добрич - Детелина Николова, на Каварна - Цонко Цонев, Шабла - Райна Бърдарева, Балчик - Николай Ангелов, Ген. Тошево - Димитър Михайлов, Никола Козлево - Турхан Каракаш, Крушари - Добри Стефанов, Тервел - Живко Георгиев, Добричка - Петко Петков, както и областните управители на Добрич д-р Маргарита Новоселска и Шумен - Петко Шаренков.
Дневният ред е включвал вземане на решение за създаване на сдружение „Регионално управление на отпадъците – Добрич“ съгласно чл. 24 от Закона за управление на отпадъците. За председател на сдружението е избрана Детелина Николова, като срокът, в който тя ще го оглавява, съвпада с мандата й като кмет.
Определени на служители от всяка общинска администрация, които подпомагат и осигуряват дейността на сдружението. Приети са вътрешни правила за работа на сдружението, както и споразумение за разпределяне на задълженията на общините съгласно изискванията на Закона за управление на отпадъците и Наредбата за управление на биоотпадъците. НДТ
 


 


Сходни връзки

УЧРЕДИ СЕ СДРУЖЕНИЕ "РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ - ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди