изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:08 EEST
Астрологът Преображенски: Рязка промяна към лошо още тази вечер    
ЛюбопитноНай-неблагоприятният ден ще е във вторник, Уран и Плутон са в квадрат

Седмицата започва благоприятно заради влиянието на два хармонични аспекта, които ни влияеха в края на миналия седемдневен период, но още тази вечер ще настъпи рязка промяна и ще започне да се повишава напрежението. То ще достигне своя максимум в сряда, когато освен квадратът Уран – Плутон, ще ни влияят неблагоприятно и напрегнатите аспекти, които Луната образува, прогнозира астрологът Михаил Преображенски.От кривата, показваща състоянието на биосферата, която той е публикувал в сайта си pro-gnosis.ru, цитиран от „Флагман“, се разбира, че вторник ще е най-неблагоприятният ден. Уран ще ни носи големи изненади, а Плутон ще „провери“ издръжливостта ни, добавя руският феномен. Заради напрегнатата комбинация между двете планети, до края на седмицата може да очакваме скандали, проблеми, произшествия.

Внезапно огласени факти може да разклатят властта и да сринат доверието в управляващите. Те може да бъдат свързани със законодателни промени, приети без обществено обсъждане или с нови глобални икономически предизвикателства, добавя Преображенски.
В средата на седмицата ще последва период от няколко дни на относително спокойствие. Може да отбележим само един значим факт – в сряда Меркурий ще премине от Стрелец в Козирог и това ще промени мисленето на хората. Позицията им ще се втвърди и ще се ограничи в рамките на правилата, обяснява астрологът.

През уикенда ще се засили влиянието на Венера, която в този период е свързана с общественото мнение, финансовата изгода и с икономиката като цяло. На лично ниво планетата на любовта отговаря и за отношенията ни с близките хора, с колегите, за здравето и битовите проблеми. Няма да им е лесно през почивните дни на представителите на Овен, Рак, Везни и Козирог. На останалите зодии ще им действат два благоприятни аспекта: на Нептун с Меркурий и на Марс с Уран. Първият ще спомогне да чувстваме несгодите на съдбата по-леко, а вторият – ще ни мотивира бързо да решим проблемите, добавя Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник, събота, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Четвъртък, петък – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Събота, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

Сряда – за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.
Четвъртък – за Рак, Дева, Козирог и Риби.
Събота, неделя – за Лъв и Водолей.

http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Астрологът Преображенски: Рязка промяна към лошо още тази вечер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди