изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:40 EEST
ХУДОЖНИК ВКАРА РОЖДЕСТВО В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА; ЕЛЕГАНТНО ПАРТИ ЗА ЖУРНАЛИСТИ ОРГАНИЗИРАТ ОБЩИНАРИ    
НовиниИнсталацията "Весела Коледа", дело на младия добрички творец Самуил Стоянов, е подредена в кафенето на "Стария Добрич". Тя представлява нещо изключително интересно - сцената на Рождество Христово е пресъздадена в микровълнова фурна.

Авторът на инсталацията сподели, че желае по този начин да промени отношението на повечето хора към християнството и Рождество Христово, защото празникът се е превърнал в неизчерпаем извор на печалби за малки и големи компании.

**********************
Кметът на Добрич Детелина Николова и екипът й организират на 20 декември от 19 часа парти за журналистите от Добрич под наслов "Могат ли местни власти и медии да работят и да се забавляват еднакво добре заедно". Тази година общината промени програмата и вместо да връчи годишните си награди, покани журналистите на елегантно парти. В оригиналните покани са отправени редица предизвикателства към медиите - кой може да асфалтира небето, какво е да си роден с късмет и други, като отговорите ще разберат само тези, които уважат поканите.
НДТ - 20 декември 2004 г
 


Сходни връзки

ХУДОЖНИК ВКАРА РОЖДЕСТВО В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА; ЕЛЕГАНТНО ПАРТИ ЗА ЖУРНАЛИСТИ ОРГАНИЗИРАТ ОБЩИНАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди