изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:19 EEST
Скандал разтресе Великобритания: Обвиниха принц Андрю в педофилия    
НовиниСъдебен иск по обвинение в педофилия бе подаден в съд на американския щат Флорида срещу британския принц Андрю, вторият син на кралица Елизабет Втора и принц Филип. По думите на жената, внесла жалбата, преди време американският банкер Джефри Ъпстейн я предоставял на свои приятели за сексуални услуги, в резултат на което тя многократно била подлагана на сексуално насилие. Тогава тя била 17-годишна. Сред насилниците според жената бил и принц Андрю, твърди британският в. "Гардиън".

Когато ищцата била 15-годишна, тя се запознала с Гислей Максуел, дъщеря на небеизвестния магнат Робърт Максуел. Тя била и приятелка на Ъпстейн. С нейна помощ банкерът превърнал ищцата в сексуална робиня, допълва "Гардиън".

"Ъпстейн продавал също непълнолетната ищца с цел сексуална експлоатация на политически свързани с него и обезпечени хора", пише в документите на съда.

Ъпстейн бе осъден на 18 месеца затвор, от които е излежал 13 месеца. Ищцата твърди, че била склонявана към контакти с херцога в лондонско жилище, на Карибските острови, в "оргии с няколко непълнолетни момичета" и в Ню Йорк.

През 2011 г. принцът опроверга информацията, че е имал някакви сексуални контакти с момичетата чрез Ъпстейн.

Принцът и преди е бил обвиняван, че се е срещал с жертви на Ъпстейн и може би е знаел за тяхната сексуална експлоатация. Сега обаче за пръв път срещу него е подаден съдебен иск като участник във въпросната престъпна дейност. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Скандал разтресе Великобритания: Обвиниха принц Андрю в педофилия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди