изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:19 EET
Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла?    
Хороскоп

Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла?



ОВЕН

Обичат

новото

Жената Овен надушва модата, преди да се е случила. Вече е успяла да си вземе поне 2-3 неща в цвета на 2015 г. – виненочервеното. Дръзко комбинира дори безвкусни на вид парцали, но резултатът е впечатляващ: собствен, смел и неподражаем стил. Всеки, облечен в дрехите на Овена, би изглеждал като циркаджийска маймуна, но не и тя. Всичко при нея е и суперпрактично – ноктите са лакирани в последния момент на детската площадка или преди работа, прическата може да се носи небрежно, но за секунди да се трансформира в елегантен кок. Жената Овен е кандидат №1 за Мис кифла. По десетобалната скала на нашия кифломер получава 8.

ТЕЛЕЦ

Марката е

най-важното

Тя си пада по марките. Пълна снобка е, но как да я осъдиш? Жената Телец обича красиви дрехи от качествени материи и с отлична изработка. Няма да я видите в евтини дънки, но с модерна кройка, защото модата не я засяга. Пред 15-сантиметровите токчета предпочита ниски, удобни и стилни обувки, а пред късата поличка – елегантен панталон.

Има огромно количество шалчета и гердани. Тя е от хората, които като си харесат един модел дънки, отиват и си купуват втори чифт. Парфюмите са много важно допълнение към тоалета на жената Телец, която първа надушва, ако някой мирише на пържен лук или не се е изкъпал. Мрази блъсканиците по разпродажбите. Доста скъпоструващо гадже! Оценка по кифломера – 6.

БЛИЗНАЦИ

Опа! Май сгафих

Има си по един тоалет за всяко настроение. Всъщност, май по два, защото жената Близнаци обича да купуват от всичко по две. Притежава изискан вкус за цветовете и подбира нежни, въздушни материи като шифон и фин памук. Пада си по чанти, гривни, слънчеви очила, пръстени и други украси. Има аксесоари дори за фитнес екипа. Винаги е на модната вълна – знае най-новите тенденции, коя звезда какво носи, кой е “писъкът” на сезона. Но дрехите си съчетава, както ѝ хрумне в момента. Резултатът понякога е страхотен, в други случаи – не толкова. Дали може да е кифла? Ако ѝ скимне – да. И докато ѝ омръзне. Оценка по кифломера – 4.

РАК

Сатен им дайте

Жената Рак е сред най-големите кифли в сладкарницата, наречена фейсбук. Въпреки че не се води стриктно по модата, тя го прави единствено по кифленски подбуди – защото конкретният модел не им стои добре. Би предпочела коприна, сатен и органза пред дънки и изкуствена кожа.

Непредсказуема е както в настроенията си, така и в дрехите. Ако е на фаза “богинята майка”, ще се изненадате колко добре ѝ стоят шарени блузи, мъниста и цигански поли. Перфектна е в делови костюм и токчета, но романтичната ѝ страна я кара да трепти в дантели, мигли и къдрици. Надушва намаленията отдалеч и е най-способна да се облече като топмодел за стотинки. Оценка – 7.

ЛЪВ

Пайети и перца

Тя просто трябва да бъде обградена в лукс. Облеклото на жената Лъв трябва да е изключително и неповторимо. Никога няма да я видите да изглежда евтина или вулгарна, защото има безупречен вкус. Видите ли добре изглеждаща жена с пайети и пера по обувките и с огърлица, която е по-скоро модна идея, отколкото реално бижу, можете да сте сигурни, че е Лъв.

Обожава да се поглези – масаж, терапии с мед и шоколад, маникюр, педикюр, козметик, не може без посещение във фризьорския салон. Не издържа обаче на определението за кифла като “евтина фръцла”. Все пак кифломерът е благосклонен към нея, понеже е доста суетна. Оценка – 7.

ДЕВА

Минималисти, но суетни

Девите са минималисти в облеклото. Ако забележите Дева, цялата в пухчета и блестящи камъчета, значи нещо са ѝ объркали рождената дата в свидетелството. Те обичат стилни дрехи с изчистени линии и обикновено не се водят по модните прищевки. Но и не изостават, защото мразят да се отличават рязко от околните.

Вкусът на Девата е безупречен, дори когато си пада леко екстравагантна. Доста е суетна, което не си личи, ако човек съди по самоуверената ѝ елегантност. Пазарува сама, защото дори приятелките ѝ трудно издържат на придирчивостта ѝ. Не си пада по бижутата и аксесоарите. Въпреки огромната си суетност стига едва до оценка 5 по нашия кифломер.

ВЕЗНИ

Твърде перфектни

Везните много държат на външния си вид. Няма да ги видите мърляви, чорлави, с олющен маникюр. Имат безупречен вкус и усет за това кое е най-подходящото облекло за даден случай. Обожават модата и винаги са в крак, но без да се водят сляпо по нея. Успяват да добавят свой щрих и дори когато са в униформените дрехи за сезона, пак се отличават от тълпата.

Везната обича намаленията, но не се разстройва, ако не получи отстъпка, стига да открие това, което търси. Избягва да се кичи с бижута. Идеалният аксесоар за нея е красива голяма чанта и чифт убийствени обувки. Вкусът ѝ е прекалено скромен, затова я дисквалифицираме от Топ 3 на кифлите. Получава оценка 6.

СКОРПИОН

Господарка

на карнавалите

Господарката на карнавалите - жената Скорпион, един ден може да е боядисана като индиански вожд, на следващия – съвсем без грим. Дотолкова убедителна е в различните си стилове, че човек трудно може да се ориентира коя е истинската ѝ същност. Не следва модата - модата следва нея.

Никога не пазарува наслуки. Купува само това, което ще ѝ свърши работа за конкретна цел. Може да даде безумно много пари за яке, а под него да сложи потник за 3 лв. от сергия. Ще видите Скорпионката да се прибира с окъсани кецове и стара раница и да излиза няколко часа по-късно, издокарана и прелестна като богиня. Не става за кифла, прекалено е непостоянна. Оценка 3.

СТРЕЛЕЦ

Дете на природата

Жената Стрелец е дивото дете на зодиака. Най-тактично би било да кажем, че стилът ѝ е еклектичен. Тотално неадекватна е в повечето случаи, но не защото не може да се облича добре, а защото пет пари не дава. Тя е момичето, което се излежава край луксозния плувен басейн в гимнастическо трико, защото не е успяла да си намери банския.

Ще я видите да обикаля по улиците, облечена като клошар, понеже така ѝ е по-добре. Идеята ѝ за добро облекло е събрана в една дума – удобно. Памук, лен и вълна са любимите ѝ материи. Носи се спортно, рядко слага грим или бижута, но знае как да се издокара и да се превърне в неотразима красавица. Кифломер – 1.

КОЗИРОГ

Пазари се

безсрамно

Скъпи бижута, часовник, колан, чанта, обувки. Елегантни и маркови дрехи. Това е визитната картичка на жената Козирог, нейното лице за пред света. Може да има три бижута, но те ще са стилни, безбожно скъпи и качествени. Гардеробът й често е оскъден, но в него всички дрехи са съчетани перфектно, сякаш са свалени от витрината на изискан магазин. Има облекла за всеки случай – спортно, служебно и официално. Колкото е прецизна в облеклото, жената Козирог си има една слаба черта – косата. Вихрената прическа, често всеки месец в различен цвят, е единствената лудост, която тази стриктна дама си позволява. Пазарува прецизно, по каталог, като си прави отметки. Би се пазарила най-безсрамно за цената, ако смята, че е прекалено висока. Не би дала пари, за „глезотии“ като спа и козметичн и процедури, но би се зарадвала на такъв подарък. Ако смята, че има нужда да се държи като кифла, ще го направи. Така че оценката й е 6 от 10 възможни точки по нашия кифломер.

ВОДОЛЕЙ

Не зачита правилата

Ето го и най-големият враг на бутиците и моловете – жената Водолей. Конфекцията не е за нея. Нима този неземен интелект, тази оригинална мечтателна натура би могла да се ограничи до дрехи, които всички носят? Ще я откриете по-скоро в магазините за дрехи втора ръка, стиснала поредното „съкровище“, отколкото в мола. Ако модата има някакво отражение върху жените Водолей, то е с отрицателен знак – тя би носила пола до земята, ако в момента са на мода минижупите, и панталони клош, котато всички носят тесни крачоли. Тя се облича, за да шокира. Комбинациите й са меко казано странни – може да съчетае розова копринена риза с докерски панталон. За тях е много важно откъде произлиза дрехата им и обикновено избягват марки, за които се знае, че използват детски. Твърде интелектуални са за кифли, но не са лишени от женска суета. Оценка – 2.

РИБИ

Повелителка на

дрънкулките

Малката русалка обича да се облича в коприна, воали и блестящи и прозрачни тъкани. Циповете и корсетите я притесняват, не харесва впити дънки. Любителка е на бижутата и носи украси по най-неочаквани места от тялото си. Дайте й мидички, колани с лъскави токи, брошки и всякакви блещукащи дрънкулки. Не обича стереотипите и мрази да робува на модните тенденции. Не стои напълно встрани от тях, но влага в облеклото си фантазия и го пригодява. От модата тя черпи по-скоро вдъхновение за личния си стил. Всъщност вътрешният й свят винаги намира отражение в начина и на обличане. Ако си пада по феите, ще видите флорални мотиви в дрехите и бижутата и, ако е в мрачно и мистериозно настроение, веднага ще го забележите. Колкото и отвеяна да изглежда, винаги успява да надуши най-големите намаления. Дали е добра кифла? Оценката и е 4.

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди