изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:28 EEST
Първо в БЛИЦ: ИА „Автомобилна администрация” с нов шеф, не е Флоров    
Новини От днес начело на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” е Цветелин Цветанов, съобщиха за БЛИЦ от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Той заменя на поста Димитър Ганев, който бе назначен през септември 2013 година.

През ноември 2014 година бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров бе спряган да оглави Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация". Предложението за назначаването му бе внесено от транспортния министър Ивайло Московски в Министерския съвет, но след възражения от страна на коалиционните партньори на ГЕРБ бе оттеглено.

Цветелин Цветанов е роден на 4 декември 1972 година в Плевен. Завършва механотехникум в родния си град, а след това Технически университет в Габрово. Дипломира се в УНСС със специалност "Икономика и управление на индустриалното предприятие".

Работил е в "Проучване и добив на нефт и газ", в "Хенкел - България", в "Луфтханза Техник" - София. От 26 ноември 2009 г. е шеф на ДАИ - Плевен.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Първо в БЛИЦ: ИА „Автомобилна администрация” с нов шеф, не е Флоров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди