изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:35 EEST
Лудия въртял незаконен бизнес в Слънчев бряг    
НовиниПреди години Димитър Стоянов-Лудия се е занимавал с незаконна дейност на територията на заведения в Слънчев Бряг, свързани с Радо Слънцето. Това съобщава TV7 като се позовава на свои източници.

Както БЛИЦ съобщи, Стоянов беше убит с ловна пушка пред дома си в Пловдив късно снощи. Малко след полунощ полицията откри опожарен автомобил в покрайнините на парка, с който най-вероятно се е придвижил убиецът на Стоянов. Прякорът Лудия той печели заради смелостта си да се изправи срещу всеки съперник.

През по-голямата част от деня районът около местопрестъплението продължи да бъде отцепен. Отблизо можеше да се видят пораженията по прозореца на входа, до който е разстрелян Стоянов. Той е надупчен на няколко места, а по земята личаха следите от кръв. Съседите и приятелите на жертвата са шокирани от убийството.

Димитър Стоянов е наричан бащата на ММА в България. Постигал е победи срещу боксьори като Кубрат Пулев, разказват в залата, в която е тренирал.

Стоянов е имал заложна къща в пловдивския район Тракия. Съпругата му е топмоделът Роси Черногорова. Оставя сирачета и две деца. Той е дарявал значителна част от средствата си на спортни клубове. Изградил е и две фитнес площадки в Пловдив, едната от които се намира на метри от лобното му място.

Дали има връзка между групата на Мила Георгиева и сина й, показните убийства, които за седмица вече са пет – логичен въпрос, на който главният секретар на МВР каза, че е трудно е да се отговори.

„Работим по всички версии, на този етап те са оперативни“, заяви Светлозар Лазаров. Той беше категоричен обаче, че застреляният вчера в Пловдив Димитър Стоянов-Лудия е добре познат на полицията заради незаконна дейност, която не уточни.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Лудия въртял незаконен бизнес в Слънчев бряг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.56 секунди