изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:10 EEST
В УКРАЙНА ЗАПОЧВА СЕ НОВА КЪРВАВА БАНЯ СЪС СЪГЛАСИЕТО /МЪЛЧАЛИВО ИЛИ НЕ/ НА САЩ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ    
По света

Украинските части получиха тази сутрин заповед да открият масиран огън по позициите на сепаратистите в зоната на силовата операция в югоизточната част на страната.Това е написал във Фейсбук съветникът на президента на Украйна и заместник-министър на отбраната Юрий Бирюков, предаде ТАСС.



Вече може да се каже, че преди два часа групировката на нашите войски е получила заповед и е открила масиран огън по известни позиции на сепаратистите, гласи съобщението.

Киев и самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народна република обявиха на 9 декември "режим на тишина" в зоната на силовата операция в Донбас, като целта бе да се върнат към изпълнение на договореностите от Минск. Те посочиха необходимостта да се започне изтеглянето на тежкото въоръжение, да се пристъпи към размяна на пленници и да се извърши демилитаризиране на района.

Според ТАСС, изпълнявайки договореностите, Луганската народна република е започнала на 11 декември едностранно да извежда тежката артилерия от линията на разграничаване, докато украинските части не са го направили.
bgnes.com/
 


Сходни връзки

В УКРАЙНА ЗАПОЧВА СЕ НОВА КЪРВАВА БАНЯ СЪС СЪГЛАСИЕТО /МЪЛЧАЛИВО ИЛИ НЕ/ НА САЩ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди