изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:52 EEST
ХРАНИЛКИТЕ НА ВЛАСТТА: Дъщерята на Веско Маринов с 4 бона заплата в РВД    
НовиниЙоана Сиракова е скъсана на втората част от писмения изпит за адвокати и младши адвокати .Дъщерята на близкия до ГЕРБ естраден изпълнител Веселин Маринов е настанена служебно да получава по 4000 лева месечно от хранилката на всички власти - "Ръководство на въздушното движение" (РВД).

Държавното предприятие, което дава най-високите заплати в страната, отдавна е тих пристан за близки, роднини и любовници на депутати, министри и висши държавни чиновници.

Новоизлюпената юристка Йоана Веселинова ще се разписва срещу заплата от 3000 лева, която с допълнителните екстри - купони за храна, пари за гориво и дрехи, е приблизително 4000 лева, твърди в. „Галерия“.

На фона на всеобщата беднотия в страната сумата е направо стряскаща. Върхът на цинизма е в това, че преди да бъде уредена на сладка служба в РВД, Йоана е скъсана на втората част от писмения изпит за адвокати и младши адвокати, показва справка в сайта Висшия адвокатски съвет.

BPost.bg потърси новия генерален директор на държавната фирма Георги Пеев. Секретарката му обясни, че той е в командировка в чужбина. Заместникът му по административната дейност Илия Манолев пък има „много важни срещи през целия ден“.

Веселин Маринов е близък до зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Поради тази причина певецът редовно получаваше покани за участия в предизборни мероприятия на партията. В края на 2013 г. Маринов шокира почитателите си, заявявайки, че Цветан Цветанов  е „като принц от приказките с белия кон, който разнася светлина и доброта“.   http://www.bpost.bg

 


Сходни връзки

ХРАНИЛКИТЕ НА ВЛАСТТА: Дъщерята на Веско Маринов с 4 бона заплата в РВД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди