изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:35 EEST
НОВИ ЧУЖДЕСТРАННИ СТУДЕНТИ ПРИСТИГАТ ВЪВ ВУМК    
Образование

За поредна година Висше училище Международен колеж има обявен пролетен (февруарски) прием на студенти в бакалавърските си програми в градовете Добрич и Варна.



Младежи от Финландия, Катар, Нигерия, Гърция, Казахстан, Русия, Литва, Украйна и др. пристигат за пролетния семестър във ВУМК. От този прием за първи започват обучение студенти от Монголия.

Въпреки, че февруарският прием не е популярен в България, от ВУМК добавят, че и български кандидат-студенти са се възползвали от него. Традиционно голяма част от тях са младежи, започнали обучение в чужбина, но завърнали се след завършен повече от един семестър. Избират ВУМК заради англоезичните специалности, които позволяват завършване с българска диплома и втора от престижни висши училища във Великобритания, Швейцария, Холандия и др. Споделят от „Международен колеж“. От друга страна, младежи от Финландия, Португалия и Литва са избрали ВУМК в Добрич за обучение по програма за обмен от февруари.

От висшето училище добавят още, че кандидатстването за Есенния прием (Септемврийски) започва от края на февруари.

Тази академична година, ВУМК посрещна студенти от над 30 различни националности в бакалавърски и магистърски специалности в областта на Бизнес и мениджмънта, Информационните технологии и Туризма. НДТ

 


Сходни връзки

НОВИ ЧУЖДЕСТРАННИ СТУДЕНТИ ПРИСТИГАТ ВЪВ ВУМК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди