изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:07 EEST
Рускинята Алина Ерeменко - Henessy с "Порно Оскар" спира кариерата си, ще се снима соло или лесбо /18+/    
По света Рускинята Алина Ерeменко - Henessy, която грабна "Порно Оскар", заявява, че смята да сложи край на звездната си кариера и да се снима само соло или в лесбо сцени. Алина била взела решението преди половин година, но сега, след като получила наградата за „Най-добра сцена в чуждестранен филм“, планира да продължи напред като еротичен модел.

„Вече ще се снимам само в соло или лесбо сцени и то рядко. Така че тази награда е логичният завършек на кариерата ми. Освен това тази номинация ми донесе още повече популярност и вярвам, че ще имам нови и нови предложения за контакти както в Европа, така и в Америка“, разказва Алина пред Lifenews.ru.

Рускинята допълва, че не за пръв път била номинирана за „Порно Оскар“ и смятала, че този път няма как да не получи наградата за най-престижна чуждестранна актриса. „Седем години бях в този бранш и смятах, че няма как да не бъда забелязана и оценена“, казва със самочувствие Алина.

Тя не смята, че политическата ситуация в Русия може да попречи на по-нататъшната й кариера. Твърди, че през седемте години, които е посветила на филмите за възрастни, е била подкрепяна от семейството и близките си. А когато получила наградата, била поздравена не само от съучениците, но и от учителите си. „Когато започнах кариерата си, бях наивно момиченце и мислех, че никой няма да ме разпознае. В един момент приятелите и роднините ми разбраха. Имаше първоначална негативна вълна, някои от близките ми обърнаха гръб, което преживях много тежко. Но после разбрах, че всъщност до мен са останали хората, които ме смятат за добър човек. За такъв се смятам и аз“, признава руската звезда.

Алина е родена в Комсомолск на Амур, но в родния си град не намира поле за изява на таланта си. Заминава за Санкт Петербург, а после за Унгария. Наградата AVN Awards — 2015, която получава порно звездата, се смята за най-преснижната в този нелек бранш. Всяка година за нея се разгаря оспорвана битка.

Алина започнала своята "филмова" кариера, когато била на 18. Сега навъртялата километри... опит вече е на 25, но е първата рускиня, която успява да се задържи в порно индустрията толкова дълго време. Обикновено руските момичета я напускат твърде бързо - намират богати почитатели на "таланта си" и се омъжват за тях.

Режисьорът Боб Джак, с когото дълго време работи актрисата, смята, че тайната на успеха на Алина не е само във външните й данни, но и в характера й – тя умее да работи с хора, леко намира общ език както с режисьорите, така и с продуцентите. И не на последно място – харесва се на партньорите си. / http://www.blitz.bg






 


Сходни връзки

Рускинята Алина Ерeменко - Henessy с "Порно Оскар" спира кариерата си, ще се снима соло или лесбо /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди