изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:31 EEST
СЕРИОЗЕН ИНТЕРЕС КЪМ АЛБЕНА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО В ЩУТГАРД    
Туризъм

Удължаване на туристическия сезон с привличане на туристите на възраст 50+ си поставя за цел ваканционното селище. Албена си поставя за цел и да отговори на големият интерес на немските туристи за къмпингуван. Много успешно участие е имало ваканционното селище Албена на изложението CMT, което се проведе от 17 до 25 януари в Щутгарт, Германия.

Албена / Albena Снимка: Йоанна ДуковаАлбена - Ганвие Бийч Клуб
Снимка: Йоанна ДуковаАлбна / AlbenaАлбена, ресторант



2015 г. е рекордна за това изложение, където 241 000 посетители са били посрещнати от 212 изложители от 98 страни и 365 региона. Имало е 1500 акредитирани журналисти от 21 страни, съобщи за НДТ Георги Минев – консултант на „Албена“ АД. Отчетено е, че 69% от посетителите са проявили интерес към туристическите компании, представили се на него.

Отчетено е, че за 2015 г. 88 % от германците планират две почивки със средна продължителност от 5 и повече дни. Тенденциите до 2020 г. сочат, че се очаква спад на организираните пътувания. За сметка на това, немските туристи все повече се интересуват от ваканции, разработени за индивидуалните им нужди. Това дава възможност да се моделира пътуването им, обясни Георги Минев. Налага се морският рекреативен туризъм. Особено голям интерес има към къмпингуването. „Затова в „Албена“ АД сме решени твърдо да отговорим на търсенето и нашият къмпинг да бъде на много високо ниво“, обясни той. Между 40 и 60 % от посетителите на щанда на „Албена“ АД в продължение на девет дни са се интересували именно от къмпингуване.

Ваканционното селище търси възможности за удължаване на т.нар. крила на сезона. В тази връзка се обръща специално внимание на клиентите, наречени сеньори или тези на възраст 50+ години. Целта е туристи от тази група да бъдат привлечени за периода от април до средата на юни и от края на август до края на октомври – началото на ноември.

По време на изложението „Албена“ АД е направило сериозна рекламна кампания. Всеки ден са разигравани томболи, като печелившите са спечелили 14-дневни ваканции в четиризвезден олинклузив хотел в Албена. Раздадени са над 2000 комплекта рекламни материали, събрани са координати с 1800 имена и координати на потенциални летовници в курорта. НДТ

„АЛБЕНА“ УДЪЛЖАВА 15-ПРОЦЕНТНАТА ОТСТЪПКА ЗА ЧАСТ ОТ ХОТЕЛИТЕ

 


Сходни връзки

СЕРИОЗЕН ИНТЕРЕС КЪМ АЛБЕНА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО В ЩУТГАРД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди