изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:05 EEST
"ЗЛАТНАТА РИБКА" ПРЕДСТАВЯТ В ДВОРЕЦА    
Култура

Спектакълът "Златната рибка" по А. С. Пушкин на Държавния куклен театър – Варна ще бъде представен в културен център „Двореца“ в Балчик на 17 февруари от 10 ч.



Театралната магия съживява тази любима на поколения деца Пушкинова приказка, за да ни напомни още веднъж, че хората, водени от прекомерна алчност, накрая остават пред пробитото вехто корито.

От ДКИ КЦ „Двореца“ съобщават, че и през настоящата 2015 година отново канят дечицата от Балчик в "Каменна зала", за да изпълнят с гласчета и лъчезарни усмивки територията на Архитектурно-парков комплекс "Двореца". Както в края на  декември Дядо Коледа дойде специално заради тях, така и този път, само че дядо и баба ще опитат да уловят нещо специално - "Златната рибка". Дали ще успеят и какво друго има да се случи... ще стане ясно.

И този път постановката е подарък от ДКИ КЦ "Двореца". От там посочват, че идеята за приобщаване на все по-вече хора към културните стойности не е от вчера. „Независимо от моментните трудности, ние от ДКИ КЦ "Двореца" ще продължим с усилията си в тази посока.  Традицията за организиране на събития за най-малките приятели на "Двореца" ще продължи и през следващите месеци на 2015 г.“, посочват оттам. НДТ

 


Сходни връзки

"ЗЛАТНАТА РИБКА" ПРЕДСТАВЯТ В ДВОРЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди