изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:49 EEST
“КРАЛЕТЕ” НАДВИХА ДЕПОРТИВО    
СпортРеал (Мадрид) се завърна на победния път. В мач от 23-ия кръг на Ла Лига момчетата на Карло Анчелоти се наложиха с 2:0 у дома над Депортиво (Ла Коруня).

По този начин Реал събра на сметката си 57 точки и отново се отдалечи на 4 пред вечния си съперник Барселона, който обаче е с мач по-малко. Депортиво пък е в средата на таблицата с 24 точки. Неприятната новина за Анчелоти е свързана с поредна травма на основен футболист. В случая става въпрос за Марсело, който напусна преждевременно терена в заключителните минутки на мача.

Иначе попаденията за шампионите на Европа в този мач реализираха Иско и Бензема. Испанският национал откри резултата в 23-ата минута, след като се разписа с хубав удар от десетина метра. Преди това пък гредите на два пъти спасяваха гостите след мощни удари на Роналдо и Бейл.

В началото на втората част Депортиво имаше своите няколко минутки слава, в които можеше да стигне до изравнителен гол. В единия случай обаче гредата, а в другия страхотния рефлекс на Касияс запазиха вратата на “кралете” суха. В 73-ата минута Карим Бензема сложи точка на спора, след като вкара за 2:0. Французинът бе изведен от Роналдо и останал очи в очи с вратаря на съперника технично го прехвърли за крайното 2:0.

През седмицата на Реал предстои гостуване на Шалке в първи осминафинален сблъсък от Шампионската лига.

 

 


Сходни връзки

“КРАЛЕТЕ” НАДВИХА ДЕПОРТИВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди