изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:44 EEST
Блъснатият от депутат италианец е починал    
Новини79-годишният италианец, който беше пометен от БМВ-то на депутата от БСП Георги Атанасов, е починал този уикенд в "Пирогов". Това обявиха пред Блиц от лечебното заведение.

"Въпреки усилията на целия лекарски екип чужденецът е издъхнал. Имаше много тежки наранявания в областта на гърдите и положението му беше много тежко. Беше поставен в Централна реанимация, но състоянието му не се подобри", казаха от „Пирогов”.

Както "24 часа онлайн" първи писа инцидентът стана в центъра на София преди 10-ина дни.

Депутатът карал по бул. "Цар Освободител" - между Орлов мост и Софийския университет, и не успял да спре навреме, когато пред колата му изскочил пешеходец. Случката се разиграла пред резиденцията на турския посланик по обяд в сряда, където възрастният мъж тръгнал да пресича неправилно.

Депутатът карал БМВ-то на племенника си, което било старо, от 1997 г., тъй като неговото лично пежо било на ремонт.

"Бяхме в колона с други коли преди светофара, когато човекът буквално се хвърли върху колата ми, изскачайки иззад чакащия на светофара тролей. Не карах бързо, но всичко стана за секунди", сподели Анастасов, който е силно разстроен от случката. Когато видял мъжа, от него го делели едва 50 см, а той не само не се опитал да спре, но и ускорил крачка, при което просто нямало време за реакция.

Пострадалият е 79-годишен италианец. Той веднага е откаран в "Пирогов".  Депутатът разказа, че е бил в болницата и се е видял със сина на пострадалия. Гарантирал е, че с каквото може, ще помогне.

"На никого не пожелавам подобен инцидент, ужасно е. Дай боже човекът да се оправи, знам какво е да загубиш близък, след като само за 1 г. загубих сестра си и племенницата си", сподели Анастасов.

Образувано е досъдебно производство, което вероятно ще се води от Софийската градска прокуратура, тъй като Анастасов е депутат. На мястото е направен оглед и се очаква да бъде назначена експертиза.  http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Блъснатият от депутат италианец е починал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди