изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:47 EEST
ДАВИД ЛУИС: САМ СИ ТРЪГНАХ ОТ ЧЕЛСИ, МОУ НЕ СЕ ОПИТА ДА МЕ СПРЕ    
Спорт

Днешният първи 1/8-финален сблъсък в Шампионската лига между Пари Сен-Жермен и Челси ще бъде малко по-специален за един футболист на домакините - Давид Луис. Защитникът се присъедини към парижани миналото лято, след като се раздели именно със "сините" от Лондон. Трансферът му на стойност 50 млн. паунда пък го превърна в най-скъпия бранител за всички времена.



Часове преди срещата на "Парк де Пренс" Луис призна пред английските медии, че по собствено желание е сменил клубната си принадлежност, въпреки че е получил предложение за нов контракт с Челси. "Когато Моуриньо реши да си тръгне от Реал (Мадрид) преди време, заяви, че иска да отиде някъде, където ще се чувства щастлив. При мен ситуацията бе същата - имах нужда от промяна. Ръководството на Челси ми предложи нов договор, но аз признах как се чувствам. Не съм имал конфликт с Жозе, както се писа неведнъж в медиите. В крайна сметка той е мениджърът и е в неговата компетенция да решава кой ще играе и кой - не. Все пак, ако трябва да съм честен, Моу не направи кой знае какви опити да ме спре да си тръгна от "Стамфорд Бридж". Бях в Бразилия, когато му заявих, че напускам. Единственото, което ми каза той, бе: "Добре, може да си ходиш!", призна бразилският защитник на парижани. "Независимо от факта, че вече не съм в Лондон, Челси остава много специален клуб за мен. Със синята фланелка спечелих ФА Къп, станах шампион на Европа, имах невероятна връзка с всеки един в клуба и с феновете. Престоят ми бе невероятен. Просто усетих, че времето ми на "Стамфорд Бридж" е изтекло, и нямаше смисъл да продължавам", допълни още Луис.

 

 


Сходни връзки

ДАВИД ЛУИС: САМ СИ ТРЪГНАХ ОТ ЧЕЛСИ, МОУ НЕ СЕ ОПИТА ДА МЕ СПРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди