изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:36 EEST
ХЕТТРИК ЗА МЕСИ В МАЧ №300 В ЛА ЛИГА    
СпортБарселона разгроми Леванте с 5:0 в мач от 23-ия кръг на испанския футболен шампионат. В герой за каталунците се превърна Лионел Меси, който се отечете с три гола и асистенция. По този начин аржентинецът, който изиграя своя мач №300 за Барса в Ла Лига (269 гола), изравни постижението на Кристиано Роналдо от 23 хеттрика в първенството на Испания.

Благодарение на успеха пък Барса отново се доближи само на точка от лидера в класирането Реал (Мадрид). Попадението на вечерта обаче категорично принадлежи на влезлия като резерва Луис Суарес, който се разписа със странична ножица.

Началото на головата фиеста на „Камп Ноу" бе поставено от Неймар. Бразилецът се разписа в 17-ата минута, когато засече отлично извеждащо подаване на Меси. За Неймар това бе 17-о попадение (от 20 мача) през сезона в Ла Лига. Малко преди края на първата част се разписа и Меси. Аржентинецът получи отлично подаване от Бартра и останал очи в очи със стража на Леванте вкара топката в долния десен ъгъл - 2:0. При този резултат дойде и последният съдийски сигнал за първата част.

След почивката Барселона продължи да се забавлява. В 59-ата минута Бускетс намери по отличен начин Педро, който пусна успоредно на голлинията към Меси, а за аржентинеца остана най-лесното - да вкара на празна врата. В 65-ата минута Меси оформи своя хеттрик, след като бе точен от дузпа. В 73-ата минута дойде и моментът на Луис Суарес. Уругваецът засече със странична ножица центриране на Адриано отляво и със страхотен шут вкара за 5:0. Изпълнението на Суарес бе от екстра класа и изправи на крака зрителите, изпълнили „Камп Ноу". До края на мача домакините намалиха оборотите и търпеливо дочакаха последния съдийски сигнал.

 


Сходни връзки

ХЕТТРИК ЗА МЕСИ В МАЧ №300 В ЛА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди