изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:30 EEST
ПОДОЛСКИ: АКО НЕЩАТА ПРОДЪЛЖАТ ТАКА, СЕ ВРЪЩАМ В АРСЕНАЛ    
СпортНападателят на Интер Лукас Подолски заяви, че бъдещето му ще стане ясно едва след края на сезона, но не е голям оптимист за оставането си в миланския гранд и по-скоро ще се завърне в Арсенал. Германският национал се присъедини към "нерадзурите" под наем през янаури, но досега не впечатлява с представянето си.

"Ако нещата продължават по същия начин, ще се върна в Арсенал. Там никога не съм имал проблеми с Арсен Венгер или с феновете. Двата клуба ще обсъдят ситуацията през март или април. В Милано ме приеха много добре. Градът е различен от Лондон, но до момента не съм имал никакви трудности. Чувствам, че бързо навлизам във форма. Трябва да започнем да трупаме точки. Има достатъчно време до края на сезона, за да постигнем целите си", сподели Подолски пред "Кикер". "Това, че не попаднах в заявката на Интер за Лига Европа, не е проблем, защото се знаеше още когато дойдох в отбора. Знам, че винаги ще има хора, които обичат да критикуват, но важното е да се знае кога това е правилно и кога - не", добави Полди.
 


Сходни връзки

ПОДОЛСКИ: АКО НЕЩАТА ПРОДЪЛЖАТ ТАКА, СЕ ВРЪЩАМ В АРСЕНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди