изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:25 EEST
ЛЮБО ГАНЕВ: ЦЕЛТА Е ДА ВЗЕМЕМ МЕДАЛ    
Спорт Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев бе доволен от жребия за Евроволей 2015 при мъжете и увери, че федерацията ще осигури всичко възможно за една нормална подготовка на българските национали. Ето какво още заяви за BGvolleyball.com след жребия в Народния театър Иван Вазов:

„Група А е групата на водачите. Аз съм доволен, защото нашата цел е да вземем медали от Евроволей 2015. За нас няма значение кой отбор ще дойде, защото трябва да бием всички. Ако успеем да се справим с Германия, след това ще ни е много по-лесно. Няма значение дали с Германия ще играем първи или някой от следващите мачове, трябва да се мотивираме, да излезем и след това да продължим напред. Няма значение дали ще срещнем Германия в началото или в края, когато картофа става по-врял. Ако искаме да се преборим за медалите трябва да бием всички, а и от Германия има доста по-силни отбори – Русия, Полша, Италия, Сърбия. Сигурен съм, че ще можем да направим една правилна подготовка под ръководството на Пламен Константинов. За да спечелим медалите, трябва да се възползваме от факта, че ще играем пред българска публика и залите ще са непрекъснато пълни. От наша страна като федерация ще направим всичко възможно момчетата да бъдат подсигурени с абсолютно всичко като тренировъчен процес, зали и екипи.”


 


Сходни връзки

ЛЮБО ГАНЕВ: ЦЕЛТА Е ДА ВЗЕМЕМ МЕДАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди