изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:53 EEST
„ПЪСТРОТО ЛИЦЕ НА ДОБРУДЖА“ ПРЕДЛАГАТ НА ТУРИСТИТЕ В АЛБЕНА    
ТуризъмЕкскурзия по маршрута „Пъстрото лице на Добруджа“ или СПА пакет могат да избират пакета „Златните 55+“ за периода от 7 май до 15 юни.

Ценатао варира от 284 до 319 лева за пет дни, и от 376 до 426 лева - за седем дни. Тя включва, освен настаняване по формулата ол инклузив и застраховка, също ползване на закрит басейн, фруктиера с ябълки в стаята при настаняването, ежедневно зареждане с бутилка минерална вода в стаята, наем на 2 велосипеда на стая за 1 час на ден, безплатен интернет и екскурзия или ползване на Спа пакет.
Екскурзията по маршрута „Пъстрото лице на Добруджа” включва посещение на комплекс “Двореца” – резиденция на Румънската кралица Мария, разположен в Ботаническаградина от 10 ха, втората по големина и разнообразие на растителни видове в Европа. Следва отпътуване за град Добрич, посещение на етнографска къща от периода на преход от епохата на Българското възраждане до модерните времена. Включени са разходка из Архитектурно - етнографския музей на открито "Старият Добрич", както и посещение на изложбената зала "Археология на Добруджа", където се намира най-старото обработено злато в света.
Спа пакетът “Wellnes Day Dream” пък включва парна баня или сауна за 1 час, частичен масаж с ароматни масла и терапия за тяло с морски водорасли. НДТ
 


Сходни връзки

„ПЪСТРОТО ЛИЦЕ НА ДОБРУДЖА“ ПРЕДЛАГАТ НА ТУРИСТИТЕ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди