изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:14 EEST
Тютюнджиите готвят национален протест    
ОбществоТютюнопроизводителите от цялата страна подготвят национален протест идния петък, съобщи Асен Кичуков, бивш заместник-председател на Асоциацията на тютюнопроизводителите. Кичуков, който е от ардинското село Падина, е от най-големите производители на тютюн в полските райони на България и един от големите работодатели в бранша.

Протестът ще се проведе едновременно на три места: в Гоце Делчев, Свиленград и Дунав мост. Тютюнджиите от Кърджалийско ще блокират международния път E-80.

Тютюнопроизводителите снемат доверието си от председателя на Асоциацията Цветан Филев заради липсата на всякакво отношение от негова страна по дискриминационнто разпределение на средствата за тютюнопроизводителите от страна на Министерство на земеделието и храните за референтния период.

За снемане на доверието са гласували 6 от общо 7 члена на УС на асоциацията. Инициативен комитет от около 100 представителя на бранша от цялата страна се събраха на среща в Първомай. Те искат ясни правила по отношение на данъците върху референтните средства, дали ще се облагат те или не, каза Кичуков. Те са против готвения лобистки законопроект.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тютюнджиите готвят национален протест | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди