изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:34 EEST
Ливърпул спря Манчестър Сити с два снаряда отдалеч    
СпортМанчестър Сити загуби с 1:2 гостуването си на Ливърпул в мач от 27 кръг на Висшата лига и така не успя да съкрати изоставането си от пет точки от лидера Челси. И двата гола на домакините бяха отбелязани с удари извън наказателното поле.

За „червените“ това беше 11-и пореден мач без загуба в първенството. „Гражданите“ пък вече 13 мача нямат успех като гост на „Анфилд“. Последната победа на Манчестър Сити като гост на Ливърпул е от май 2003 – 2:1 с два гола на Никола Анелка.
 
Джордан Хендерсън даде аванс на домакините в 11-ата минута, когато с удар от дъгата на наказателното поле стреля в горния ляв ъгъл на вратата на Джо Харт. В 25-ата минута Един Джеко изравни, след като беше изведен в добра позиция от Серхио Агуеро.
 
Филипе Коутиньо донесе победата на Ливърпул с попадението си четвърт час преди края на мача. Бразилецът се освободи на ъгъла на наказателното поле и стреля в горния ляв ъгъл на Харт.
 
Въпреки загубата Манчестър Сити запази второто си място в класирането. Ливърпул пък се реваншира пред феновете си за отпадането в Лига Европа и се изкачи на пета позиция с 48 точки, колкото има и четвъртият Арсенал.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ливърпул спря Манчестър Сити с два снаряда отдалеч | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди