изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:03 EEST
ЗАБРАНИХА ЖУРНАЛИСТИ ДА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ НА ШЕФА НА ФБР!    
Новини Министерски съвет съобщи, че „няма да бъде разрешено на журналисти да се задават въпроси към директора на ФБР Джеймс Коми“. Днес Коми се среща с шефа на ДАНС Владимир Писанчев, главния прокурор Сотир Цацаров и премиера Бойко Борисов. Щели да обсъждат „сътрудничеството в областта на сигурността и върховенството на закона”.

За сведение на несведущите – Федералното бюро за разследване (ФБР, на английски език Federal Bureau of Investigation, FBI) е федерален правоприлагащ орган и контраразузнавателна специална служба, която е основният разследващ орган на Министерството на правосъдието на САЩ.

Любопитно е как шефът на ДАНС, който трябваше да бъде обвинен вече по аферата „червеи“ и главният прокурор Цацаров, който пък преди повече от седмица, рече, че до дни ще има предявени обвинения по „червеи“, а ги няма, ще се съсредоточат върху „върховенството на закона“. Дали ще стане реч за изнасянето на информация на флашки от службите към „изнесени звена“, няма да стане ясно. И няма да бъде разрешено да питаме.
Никой няма да пита и дали родната ни държава вече не е станала щат на САЩ.

Afera.bg

 


Сходни връзки

ЗАБРАНИХА ЖУРНАЛИСТИ ДА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ НА ШЕФА НА ФБР! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди