изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:53 EEST
КАЛИАКРА СЕ ПРЕПЪНА В СУВОРОВО    
СпортФутболистите на Калиакра (Каварна) започнаха със загуба пролетния полусезон в третия ешелон. В мач от 16-ия кръг на Североизточната “В” група те загубиха като гости на Суворово с 2:1.

Още във 2-ата минута тимът на домакините поведе чрез Милен Стефанов, който засече центриране на Иво Богданов. В 25-ата минута суворовци удвоиха преднината си чрез Даниел Венков. В средата на втората част каварненци върнаха едно попадение чрез Цветомир Валериев, но не успяха да стигнат до нищо повече.

Спечелените три точки оставиха тима на Суворово на четвъртото място във временното класиране, докато тимът на Калиакра е втори, но вече изостава с десет точки от лидера Дунав (Русе).

След двубоя в двата лагера настроението беше в двете крайности. Домакините бяха изключително щастливи от постигнатата победа. “Футболистите на Суворово играха на предела на възможностите си. Раздадоха се максимално, за което ги поздравявам. Много добър двубой за нашия тим срещу един много стойностен отбор като Калиакра“, коментира след срещата помощник-треньорът на домакините Гавраил Гавраилов пред zona90.com.

Старши треньорът на Калиакра Иван Райчев бе разочарован от загубата, но изрази увереност, че отбора го чакат добри дни. “Неприятно е да се губи! Няма с какво да се оправдаваме. Имам надежда в този отбор и в следващите мачове ще се опитаме да се реваншираме. Играхме по-добре от домакините, но не успяхме да реализираме повече попадения”, добави още Иван Райчев.

В следващия кръг ФК Суворово гостува в Силистра на Доростол, а Каликра приема състава на Септември (Тервел).

Междувременно стана известно, че Калиакра привлича двама играчи с богат опит в "А" група - Траян Дянков и Явор Въндев. Дянков за последно бе част от състава на Спартак (Варна), който ще бъде изваден от “Б” група. Опитният защитник е играл още за тимовете на Велбъжд (Кюстендил), Черноморец (Бургас) и Локомотив (Пловдив). Нападателят Въндев бе част от състава на каварненци и през есента, но си тръгна след само два изиграни двубоя. Въндев е ритал още за Сливен, Локомотив (Пловдив), Брестник, Миньор (Перник), Бдин (Видин) и Хасково.

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА СЕ ПРЕПЪНА В СУВОРОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди