изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:35 EEST
БАЙЕРН ДРЪПНА С 11 ТОЧКИ В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА    
СпортБайерн (Мюнхен) направи решителна крачка към поредна титла в Бундеслигата. В мач от 24-ия кръг момчетата на Хосеп Гуардиола се наложиха с 3:1 като гости над Хановер, като по този начин увеличиха преднината си на върха в класирането пред Волфсбург на цели 11 точки.

От своя страна „вълците" записаха неочаквана загуба с 0:1 при визитата си на Аугсбург и на практика се сбогуваха с шансовете си за сребърната салатиера. В герой за Байерн се превърна Томас Мюлер, който се отличи с две попадение. Едно добави и испанският национал Шаби Алонсо.

Иначе началото на срещата бе повече от обещаващо за домакините. В 25-ата минута японецът Киотаке бе изведен на стрелкова позиция и с прецизен удар с левия крак прокара топката между Данте и Нойер, с което откри резултата. Радостта на домакините обаче бе твърде кратка. Само 3 минутки по-късно Байерн изравни след отлично изпълнен свободен удар от Алонсо. Испанецът така завъртя топката над стената, че вратарят на Хановер дори не мръдна от позицията си. Хосеп Гуардиола реагира на сравнително пасивната игра на своя тим и направи тактическа промяна, като още в 32-ата минута пусна централен нападател за сметка на централен защитник - Левандовски за Данте.

След почивката именно полякът изработи дузпа за Байерн, която бе превърната в гол от Мюлер. В 72-ата минута Рибери, който се появи на терена и раздвижи значително играта на шампионите, проби отлично по левия фланг, сложи топката на главата на Мюлер, който с лекота вкара втория си гол в срещата и оформи крайното 1:3.

 


Сходни връзки

БАЙЕРН ДРЪПНА С 11 ТОЧКИ В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди