изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:55 EEST
МАНЧИНИ: ДОГОДИНА ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ТИТЛАТА    
СпортНаставникът на Интер Роберто Манчини е категоричен, че през следващия сезон тимът му трябва да се бори за титлата. През последните години "нерадзурите" са далеч от тази битка, но на това трябва да бъде сложен край според треньора.

"В момента имаме затруднения, но на това трябва да се сложи точка. Искаме през следващия сезон да се борим за титлата, а подготовката за това трябва да започне още от края на тази кампания. Даже от следващия ни мач", сподели Манчини.

"Нерадзурите" имат тежка битка с Наполи през този уикенд. И според треньора, ако ще се преследват големи цели за догодина, още от този сезон трябва да се покаже на конкурентите, че Интер се възражда. "Тимовете пред нас са доста по-уверени, защото са много по-сработени. Но това няма да продължава постоянно. Доволен съм, че показваме признаци на възраждане. Досега, с изключение на мача с Емполи, никога не сме играли по-слабо", сподели Манчини.

 

 


Сходни връзки

МАНЧИНИ: ДОГОДИНА ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ТИТЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди