изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:50 EEST
ФАЛШИФИКАТОРИ ТЪРГУВАТ С ЧУЖДИ ИМОТИ КРАЙ МОРЕТО; КОСТУРИЦА И "ЪНДЪРГРАУНД" ЩЕ ГОСТУВАТ В КАВАРНА    
НовиниОрганизирана група от четирима души е разкрита от полицията в Добрич и Балчик, научи НДТ. В продължение на няколко месеца измамниците придобивали чрез фалшиви документи чужди имоти по северното Черноморие и ги продавали на чужденци, научи вестникът.

Двама от тях вече са задържани при опит да продадат на чужденец вилен имот в Балчик. В следствения арест са Тошко О. и Теодор Й. Групата подготвяла голям удар с продажба на три земеделски ниви в Рогачево, като е трябвало да си поделят 400 хил. евро.

********************

Световноизвестният сръбски режисьор Емир Кустурица ще бъде гост за Деня на Каварна - 6 май. Празненствата тази година ще започнат още на 4 май, когато се очаква в града да пристигне Кустурица заедно с оркестъра си "No smoking" и ще участва в програмата вечерта. Оркестър "Ъндърграунд" пристига на 6 май и ще пее за жителите и гостите на Каварна вечерта на Гергьовден.

НДТ -  14 март 2005 г.

 


Сходни връзки

ФАЛШИФИКАТОРИ ТЪРГУВАТ С ЧУЖДИ ИМОТИ КРАЙ МОРЕТО; КОСТУРИЦА И "ЪНДЪРГРАУНД" ЩЕ ГОСТУВАТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди