изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:01 EEST
Рускиня се хвърли от 5 етаж след скандал с кечиста Пламен Планетата    
НовиниРускинята, която скочи от 5-ия етаж на жилищна кооперация в ж.к.”Лазур”, се е самоубила след скандал с приятеля си, са разказали нейни съседи пред "Флагман". Около 17,40 часа днес лек автомобил я оставил в глухата уличка на „Батак” №25. Тя била неадекватна, крещяла с все глас и обиждала мъжа, който стоически издържал словесната й атака.

Веднага след това тръгнал напуснал с бясна скорост. Няколко минути по-късно рускинята излязла на терасата, хванала детето си и скочила от петия етаж, приземявайки се във вътрешния двор на кооперацията.

Репортер на "Флагман" съобщава, че в 19,45 часа на мястото пристигна кечиста Пламен Планетата, който бе разпознат като приятел на самоубийцата. Най-вероятно днес тя се е скарала точно с него. 36-годишният Пламен е добре известен в Бургас. Той е дългогодишен кечист, ММА боец и охранител. Преди време бе арестуван за измами в Германия. В момента разпознава тялото на загиналата жена.

Тя вероятно е паднала върху някоя кола, смятат съседи. В кооперацията живеят известен адвокат, бизнесмен и високопоставен служител на „Лукойл Нефтохим”.

Самоубилата се рускиня наела жилището преди година и половина. Често правила впечатление с неадекватното си поведение, причинено от употреба на алкохол.

В същото време стана ясно, че състоянието на детето й продължава да е критично.

На мястото на инцидента е и почетният консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев, който от "Флагман" разбрал за самоубийството и дойде да се увери дали загиналата е рускиня. Дипломатът отказа коментар.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Рускиня се хвърли от 5 етаж след скандал с кечиста Пламен Планетата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди