изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:06 EEST
ТРИ ДОГОВОРА ЗА САНИРАНЕ В ДОБРИЧ ВЕЧЕ СА ОДОБРЕНИ ОТ ББР    
НовиниДевет сдружения на собственици вече са подписали договори с Община Добрич по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, съобщи заместник-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев. Блоковете са в кварталите "Балик", "Дружба" и по булевард "Русия".

До момента в Общината са регистрирани 18 сдружения на собственици, които кандидатстват по програмата за саниране. Първите три договора със сдружения, които бяха изпратени в Българската банка за развитие, вече са върнати и предстои до края на седмицата да бъдат подписани от областния управител. Те са за „Балик” 31, „Балик” 62 и „Дружба” 39.
Според  заместник-кмета арх. Ганчев, интересът на гражданите към възможностите за безплатно саниране се засилва, като собствениците поставят не толкова технически, колкото юридически въпроси, свързани с процедурите.
В Добрич 230 жилищни сгради, изградени по индустриален способ, могат да бъдат санирани. В тях има 17 905 апартамента. НДТ


 


Сходни връзки

ТРИ ДОГОВОРА ЗА САНИРАНЕ В ДОБРИЧ ВЕЧЕ СА ОДОБРЕНИ ОТ ББР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.54 секунди