изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:37 EEST
НА ЖИВО В БЛИЦ: Путин и 100 000 московчани празнуват 1 година от Крим в Русия    
По светаРуският президент Владимир Путин пристигна на концерта „Ние сме заедно! Обединяване на Крим с Русия“, който се провежда в момента край Кремъл, предаде РИА Новости. Концертът с участието на звезди от руската естрада, сред които Лариса Долина и "Любе", е посветен на първата годишнина от присъединяването на Крим в състава на Руската федерация.

По данни на полицията в началото на концерта са се събрали около 90 000 зрители. Впоследствие броят им е нарастнал на 110 000, предава lifenews.ru.

Кореспондент на РИА Новости съобщава от мястото на събитието, че зрителите са изпълнили Големия Москворецки мост и площад „Василевский спуск“.

"Крим не е просто територия, която Русия си има предостатъчно, Крим това са духовните ни източници, това, което прави Русия нация. Ние ще укрепваме своята държавност, преодолявайки всички трудности. Опитите отвън да усложнят живота ни са безполезна работа", заяви Владимир Путин.

Крим и Севастопол отбелязват тези дни първата годишнина от обединяването си с Русия, за което гласува огромното болшинство от жителите на полуострова на референдум на 16 март 2014 г.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

НА ЖИВО В БЛИЦ: Путин и 100 000 московчани празнуват 1 година от Крим в Русия | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НА ЖИВО В БЛИЦ: Путин и 100 000 московчани празнуват 1 година от Крим в Русия
Автор: Anonymous да 2015-03-18 @ 19:59 EET
БЕЗСРАМНИЦИ.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.42 секунди