изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:27 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 26 март 2015 г.    
ВреметоВ събота от запад на изток облачността ще се разкъсва и намалява. Преваляванията ще спрат- най- късно в крайните североизточни райони и по Черноморието. Следобед вятърът ще отслабне и ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температурите ще се повишат до 10-12 градуса.
В неделя ще е слънчево и топло. По- късно през деня ще се заоблачи, но валежи не се очакват. Повишението на температурите ще продължи и  максималните ще достигнат 10-15 градуса.
Amelia Talon 19Roos Von Monfort 14Leola Bell 002Модата знаменитости сами да публикуват в интернет свои разголени снимки беше подета и от Амбър Роуз. Моделката публикува в Инстаграм свои провокативни снимки почти „по нищо“.

В понеделник ще бъде предимно облачно. На отделни места са възможни слаби превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток и ще се усили. Температурите на въздуха ще се понижат с 2-3 градуса.
Във вторник и сряда облачността ще е променлива, често намаляваща до незначителна. Ще духа слаб вятър от югоизток. Температурите на въздуха ще се повишат и в сряда максималните ще достигнат до 16-18 градуса, по брега на морето до 10-12.
През последният ден на периода, съществена промяна не се очаква. Ще остане предимно слънчево, със слаб вятър от югоизток. Температурата на въздуха ще се повиши с още 1-2 градуса.
Вълнението на морето ще бъде 2- бала в началото на периода, от неделя се очаква постепенно да отслабне до 1-2. Температура на морската вода 6-7 градуса и слабо ще се повиши.

Деж. синоптик: К.Тодоров
Национален институт по метеорология
и хидрология при БАН - филиал Варна
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 26 март 2015 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди