изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:15 EEST
ЗАПОЧНА СЕ: Порошенко обяви началото на мащабна спецоперация в Украйна    
По светаУкраинският президент Петро Порошенко е обявил началото на мащабна спецоперация с участието на всички силови структури на държавата. Това изявление той е направил при честването на годишнина от създаването на Службата за сигурност на Украйна (ССУ), съобщават УНИАН и РИА Новости.

„По мое поръчение и по моя заповед всички силови структури в Украйна започнаха мащабна спецоперация, за да не останат ненаказани бандитите, които с оръжие в ръка убиваха украинци” – цитират Порошенко почти всички украински медии.

Според президента да бъде намерен и наказан убиецът на служителя от ССУ е „въпрос на чест”. Става дума за служителя от ССУ във Волноваха, когото миналата събота неизвестни хора разстреляха с автомати. Вътрешният министър на Украйна Арсен Аваков заяви, че убийството вече е разкрито, задържани са 11 участници от бандитска шайка, имащи отношение към престъплението.

По-късно шефът на ССУ Валентин Наливайченко разказал, че чиновниците в Днепропетровската областна администрация, начело на която бе сваленият вчера губернатор олигарх Игор Коломойски, подкрепят въоръжените престъпни групировки, действащи в Днепропетровска и в Донецка област.

От областната прокуратура в Днепропетровск съобщиха, че следователите по делото за убийството на сътрудник на службите за сигурност, което беше извършено на 21 март 2015 година в град Волноваха, са открили у заподозрени оръжие, което е било зачислено в доброволческия батальон „Днепър-1“. В съобщението се казва още, че прокуратурата е образувала производство за употребата на това оръжие на територията на Днепропетровска област. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА СЕ: Порошенко обяви началото на мащабна спецоперация в Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди