изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:59 EEST
Бивша приятелка с шокиращи разкрития за пилота-килър, Лубиц искал да направи нещо велико    
Интервюта Вторият пилот на самолета на „Джърмънуингс“ Андреас Лубиц се е заканил да направи всичко, за да разпознават един ден името му, пише германското издание Bild. Според негова бивша приятелка и стюардесата Мария Б., която е летяла с Лубиц в Европа в продължение на пет месеца, пилотът се е заканил да направи нещо грандиозно още миналата година. „Когато разбрах за катастрофата, едно негово изречение ми изплува веднага в главата: „Един ден ще направя нещо, което ще промени цялата система и тогава всеки ще помни моето име“, сподели 26-годишната стюардеса.

Ето го интервюто на Bild с Мария Б.:

Как се запознахте... 


"Срещнахме се за първи път миналата година по време на полет, разменихме си номерата и след това продължихме да поддържаме контакт. След това познанството ни прерасна в нещо повече. Аз обаче не исках да се разчува, затова се срещахме в хотели, защото не смятах, че връзка на работното място е нещо добро", разказва Мария.

Какъв бе Андреас в личния си живот...

"По време на полетите той беше добър и открит човек. Далче от хората той бе много благ, беше човек, имащ нужда от любов. Беше добър, много мил и сладък, подаряваше ми цветя. Винаги си говорихме с него много за работа, тогава той ставаше друг човек. Много се вълнуваше от условията, при които работехме. Недостатъчно пари, страх да не ти прекратят договора, твърде много стрес”.

Какво мислиш за решението му...

"Когато чух за катастрофата, постоянно се сещах за едно изречение, което той казваше: Един ден аз ще направя нещо, което ще промени цялата система, а след това всички ще знаят моето име и ще си го спомнят. До сега никога не се сещах какво може да означава това, но сега всичко придоби смисъл”.

Защо се разделихте...

„Разделих се с него, защото винаги ми беше ясно, че той има проблеми. Често, догато разговаряхме, той започваше да ми крещи. Беше ме страх. Един път дори за дълго време се беше заключил в банята. По нощите се будеше и крещеше, че падаме, имаше кошмари. Той обаче успяваше много добре да скрие от другите, какво наистина се случваше с него”.

Колко наистина бе болен той...

"Той никога не говореше много за своята болест. Само казваше, че се е лекувал".

Какво може да го е подтикнало към това решение... 

„Той може да го е направил, защото е разбрал, че заради неговите здравословни проблеми голямата му мечта да работи в Lufthansa, като командир или пилот на дълги разстояния, е почти невъзможна. Дали причината са любовни проблеми, не мога да кажа".

Как реагирахте на ужасната новина... 

"Много съм шокирана, никога не съм очаквала такова нещо. Сега всичко ми става ясно, той не е искал да се примири с това, че неговата мечта да стане командир на екипаж никога няма да се сбъдне".  

Също стана ясно, че новата приятелка на ЛУбиц е учителка в Крефелд. Той е живял заедно с нея в апартамента си до Дюселдорф, пише изданието.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бивша приятелка с шокиращи разкрития за пилота-килър, Лубиц искал да направи нещо велико | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди