изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 23:15 EEST
Жестока драма в Асеновград! Самоуби се син на полицай    
Новини Загиналият е 20-годишният Петър Милушев, син на инспектора от КАТ-Пловдив Йордан Милушев

Жестока семейна драма разтърси Асеновград, самоуби се син на образцов полицай, научи Марица.бг от източници в областната дирекция на МВР.Момчето, сложило край на живота си, е 20-годишният Петър Милушев, син на инспектора от КАТ-Пловдив Йордан Милушев.  Петьо се върнал от работа и се застрелял вкъщи в кв. „Запад” към 18 ч, докато родителите му били в съседната стая. Преди година младежът е завършил гимназия в Асеновград. Работил в консервната фабрика „Ганчев” за детски пюрета, съобщава "Марица".

Оставил е предсмъртно писмо. Съдържанието криминалистите пазят в тайна, но Марица.бг научи, че посланието е било: Не ме забравяйте!
Драмата е жестока, Петьо е единстевно дете на Милушеви, те не са на себе си от снощи, коментираха колеги на бащата пред Марица.бг.

Засега разследващите изключват версията наркотици или други психотропни вещества да са повлияли на Петьо за фаталното решение. Предполагат, че е любовна или някаква друга лична история.

Разпитан е колегата, с когото Петър е бил снощи на връщане от работа. Бил жизнерадостен шегували са се, нищо не предсказвало какво е решил.

Бащата е подал сигнала в Бърза помощ. Петър е живял  4 часа, но лекарите не са могли да го спасят. Баща му Йордан Милушев е склужител на КАТ Пловдив, преди е бил инспектор в центъра на в РПУ Асеновград.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Жестока драма в Асеновград! Самоуби се син на полицай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди