изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:55 EEST
ПОВЕЧЕ ГОСТИ ПОСРЕЩА АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН    
ТуризъмТе са основно румънци. За празнуващите ще бъдат изпечени 50 агнета, 1000 козунака и боядисани 10 000 яйца
През 2015 година за Великден ваканционно селище Албена очаква повече гости спрямо миналата година. До момента направените резервации за нощувки са с приблизително 40% повече спрямо същия период от 2014г. Основната част от гостите са от Румъния (приблизително 70%), а останалите са от България и Германия.
Албена / Albena Снимка: Йоанна ДуковаАлбена / Albena Снимка: Йоанна ДуковаАлбена / Albena Снимка: Йоанна ДуковаАлбна / Albena

Ваканционно селище Албена ще посрещне гостите си в шест хотела отворени по време на Великденските празници: Фламинго Гранд, Калиакра, Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Супериор Акваклуб, Сенди Бийч и Лагуна Бийч.
Изненадите за посетителите на Албена започват още от входа на комплекса, където зрелищна украса, фигури на великденски зайчета, шарени яйца и живи пролетни цветя ще посрещат гостите по време на Великденските празници.
За туристите е подготвено специално, богато Великденско меню с интернационална кухня, но с акцент върху традиционните български и балкански любими специалитети. Петдесет агнета ще бъдат изпечени за гостите на ваканционно селище Албена, 10 000 празнично боядисани яйца и над 1000 козунака ще бъдат приготвени с вещина и внимание. Печен свински бут с карамелизирана коричка по специална рецепта от майстор готвачите на Албена ще разглези сетивата на гостите. Празненството на кулинарните вкусове ще продължи с майсторски приготвени кавърма кебап, мусака, добруджанска яхния, боб в гърне, пататник, свински шишчета, пиле провансал). Дори и най-високите кулинарни изисквания ще бъдат задоволени от внимателно селектираните основни ястия от телешко, пилешко, свинско месо и риба, шоу кукинг (агнешки наденички, свински каренца, пилешко филе, вегетариански мискове), над 8 вида гарнитури и притурки. За доброто настроение на гостите е осигурена жива музика в ресторантите, анимационна програма, състезания и игри за деца и възрастни с множество изненади (боядисване на яйца, „художествени ателиета” за великденска декорация, тематични Великденски игри около басейните на хотелите).
    Конкурс за най-красиво яйце ще се проведе във всеки хотел на 12 април. Специално за децата аниматорите на ваканционно селище Албена са подготвили тематични, Великденски игри: бой с яйца; търсене на скрити яйца, надпревара с яйца и дървени лъжици. Не са забравени и най-малките гости – тях ги очаква посещението на великденските зайчетата и „талисманите” по време на Великденския обяд и вечеря.
    Турнир по голф на плажа, екскурзии, СПА програми, мини голф, баскетбол, волейбол на закрито, футбол, скуош, езда, билярд, наем на велосипеди – това е само малка част от възможностите за активна почивка по време на Великденските празници, които ваканционно селище Албена е приготвило за своите гости, а цените за настаняване започват от 61 лева на база ол инклузив плюс за три звездни хотели. НДТ

АЛБЕНА С ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ В ХОТЕЛИТЕ СИ


 


Сходни връзки

ПОВЕЧЕ ГОСТИ ПОСРЕЩА АЛБЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди