изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:00 EEST
Любовницата на Немцов имала чип за следене    
По света Украинската любовница на руския опозиционер Борис Немцов е била неслучайно до него по време на убийството му в Москва, смятат следователи, цитирани от в. “Комсомолская правда”.

Във фаталната за Немцов нощ Анна Дурицкая имала два мобилни телефона, единия с чип за проследяване, пише изданието. Вестникът се позовава на източник от следствието. Дурицкая даде показания като свидетел след разстрела на Немцов, след което руските власти и? разрешиха да се прибере в Киев.

Според следователите обаче Анна знаела много повече, отколкото е разказала пред властите. След като Немцов бил прострелян, Дурицкая отишла до намиращия се наблизо снегорин, за да помоли шофьора да позвъни в Бърза помощ от нейния мобилен телефон, тъй като самата тя е била в шок. Шофьорът се обадил на лекарите и след това потеглил.

На записите от камерите за наблюдение се вижда, че след това Дурицкая

изхвърля предмет в намиращата се наблизо кофа за боклук,

в която по-късно бил открит мобилен телефон, който бил на нейно име. Оказва се, че апаратът имал чип, излъчващ сигнал, което подсказва, че е възможно двойката да е била следена, а Анна Дурицкая да е била наясно с това.

Има резон да се предполага, че украинската манекенка не е случаен участник в криминалната история. Сега

се проследява нейната връзка с шефа на Службата за сигурност

на Украйна Наливайченко, обяснил източникът.

При задържането и? Дурицкая предала на следователите мобилния телефон, който тя дала на шофьора да извика линейката. В него нямало нищо и следствието не е имало претенции към свидетелката. Проблемен се оказал другият телефон. Според следствието организаторите на убийството са следили влюбената двойка именно чрез този апарат.

Според руското следствие още било рано да се правят категорични изводи, но вече е ясно, че красавицата е била представена неслучайно на Борис Немцов. Възможно било да не е знаела, че се готви убийството му, но вероятно е осъзнавала, че я използват, за да следят руския опозиционер. Ако това е така, след разстрела Дурицкая трябва да е осъзнала цялата истина и да е побързала да се освободи от уличаващата я улика - телефона.

На въпрос на вестника защо при тези подозрения Анна е била освободена и си е заминала за Украйна, източникът отговаря, че това е с цел да се проследят контактите и?. Основания за това давало предположението, че Дурицкая е вербувана от Юрий Берьоза, сегашния командир на батальона “Днепър-1”, който я запознава преди 3 г. с Немцов. Възможно било нишката на заговора да се развие и отвъд Украйна.

Вестникът разкрива, че Дурицкая дошла в Киев през 2008 г. Опитала да стане модел, но не успяла. И започнала да работи за агенция за елитни компаньонки, като “ескортирала” клиенти във всяка точка на страната и чужбина.

Тарифата и? била 2000 долара на едно излизане

Отначало обслужвала по-нисък ранг мъже, но после бившият и? приятел, спортистът Вадим Титушко, я въвел сред по-елитни клиенти. /24chasa.bg
http://dnesplus.bg

Сензационно разкритие! Борис Немцов имал незаконен син
Заподозрени в убийството на Немцов седем години тероризирали село край Москва (ВИДЕО)
Заподозрян за убийството на Немцов се самовзриви с граната
Експерт: Убийството на Немцов се нарежда до сваления Боинг
Арестуваха убийците на Немцов!
Кавказкото "котенце" на Немцов издало на Дурицкая, че политикът спи и с двете
Властите вече разполагат със снимки на убийците на Борис Немцов
Ето с коя красавица е бил разстреляният Немцов (СНИМКИ)
В Москва е убит руският опозиционен лидер Борис Немцов (ОБЗОР)

 


Сходни връзки

Любовницата на Немцов имала чип за следене | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди